MasterClasses

Jeg giver master classes i hele landet – og især for musicallinjer, talentskoler og musikskoler med MGK elever.
En master class kan tilrettelægges helt efter, hvad I gerne vil have. Som regel indeholder den dog en lettere opvarmning af krop og stemme med beskrivelse af, hvorfor man laver de pågældende øvelser, og hvad de skal gøre godt for. Derefter nogle effektive sangøvelser, som smidiggør, strækker og styrker stemmen. Og så min. 20 minutters undervisning pr. elev med sange fra musicals.

Jeg har bl.a. holdt masterclasses på Den Danske Scenekunstskole / Musicalakademiet (Fredericia), MusicalTalentSkolen (Nyborg), TalentTræf (Næstved), Musical Talentlinien (Musik- og Billedskolen, Varde).

Jesper Nielsen, daglig leder af MusicalTalentSkolen i Nyborg:

“Lise Nees er en af de undervisere vi altid vender tilbage til på MusicalTalentSkolen, Nyborg. Lise er fagligt meget dygtig, men hvad måske er endnu vigtigere, når man arbejder med unge mennesker, så er Lise god til at se dem. Lise er dygtig til at lægge indsatsen lige der, hvor hver enkelt elev er. For nogle handler det om teknik, for andre om fortolkning, og Lise rammer dem alle. Alle vores elever går altid fra undervisningen med en oplevelse af, at de har knækket en ny kode og rykket sig som sangere, og derfor bliver vi ved med at vende tilbage til Lise.”

Udtalelser fra elever fra ved MusicalTalentSkolen i Nyborg:

“Det var en kæmpe oplevelse at have hende på besøg. Hun gav mange råd og tips til hvordan man bliver bedre til at bruge sin sang.”

“Det var super trygt at synge med Lise og lige så lærerigt at se hende undervise andre. Hun fik virkelig rykket folk med sine metoder!”

“Jeg synes det var en mega god dag, hendes metoder var ikke andet end fantastiske og man lærte enormt meget!”

“Jeg fik utrolig meget ud af dagen. Bare det at se de andre, og derved selv blive opmærksom på lignende var fantastisk. Hvad der var endnu federe var, at Lise formåede at få mig til at rigtig finde støtten, og bruge den!”

“Lise skabte et trygt og produktivt arbejdsrum, hvor der var plads til alle, og hvor man følte sig set og hørt. Jeg fandt frem til en lyd og en støtte jeg ikke har prøvet før – og hvor er jeg blevet vild med at puste bobler!”

“Jeg kunne virkelig mærke en forskel og har fundet et helt andet ”rum” i min stemme nu, en helt anden kontrol. Det var ret sindssygt! Så jeg skriver bare for at sige oprigtigt tak. Det har været en fornøjelse.”